Kanjer
Groepen
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Albatros heeft de schilder uitgezwaaid!

Het is inmiddels al ruim twee maanden geleden dat wij brand hebben gehad. Twee maanden waarin met man en macht is gewerkt om de kinderen en de leerkrachten weer een fijne en mooie school te geven. En dat is gelukt! De laatste werkzaamheden zijn afgerond en de Albatros is trots op het resultaat.

 De wanden zijn weer fris geschilderd, de kinderen zijn creatief aan de slag geweest waardoor er overal weer kleurrijke dingen hangen en alle benodigde materialen zijn weer aanwezig. Dat alles had niet zo snel en zo goed kunnen plaatsvinden zonder de talloze en soms belangeloze hulp die de Albatros aangeboden kreeg. Van alle kanten waren mensen bereid om de handen uit de mouwen te steken en om (decoratie)materialen te schenken. De Albatros is iedereen die heeft geholpen heel erg dankbaar.

 Ook bij kindcentrum de Whee is alles weer tip, top in orde. Ben je benieuwd hoe het nu is? Of ben je geïnteresseerd in hoe kindcentrum de Whee en de Albatros samen invulling geven aan een doorlopende leerlijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar? Maak dan een afspraak of wandel gewoon eens binnen tijdens de open dag op woensdag 13 maart.