Inloopspreekuur GGD/Salut

De jeugdverpleegkundige van GGD JGZ en de schoolmaatschappelijk werker van Salut hebben wekelijks een inloopspreekuur binnen De Albatros. U kunt hier zonder afspraak gebruik van maken. U kunt bij ons terecht voor tips en advies bij eenvoudige opvoedvragen zoals bijvoorbeeld slapen, eten, voeding, gedrag en ontwikkeling. Maar ook kan het gaan om problemen in de thuissituatie die invloed hebben op uw kind, problemen binnen de school of omdat u ondersteuning in de thuissituatie nodig heeft. Loop gerust bij ons binnen voor een luisterend oor en een deskundig advies. Het inloopspreekuur is iedere donderdag van 08.15 – 10.30 uur.

  • Marianne Oude Weernink (jeugdverpleegkundige);
  • Brenda van der Veen (schoolmaatschappelijk werker) 06-54932789.

LOES.nl
LOES.nl (www.loes.nl) is voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders en in Twente met kinderen tot 23 jaar. Je kunt bij LOES terecht voor informatie en advies over bevalling en kraamtijd, opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder. Dit vind je op Loes.nl:

  • Allerlei tips en nieuwtjes;
  • In de agenda vind je gratis cursussen en themabijeenkomsten;
  • Stel je vraag online (anoniem). Je krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord.

Staat de informatie die jij zoekt er niet bij of wil je een persoonlijk gesprek? Je kunt het Loes informatiepunt in Hof van Twente bellen op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur via 06-46002697.