Kanjer
Groepen
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Binnenkort ook kinderdagopvang op de Albatros

Naast de peuterspeelzaal en de BSO die al gevestigd waren in de Albatros wordt er binnenkort ook kinderdagopvang aangeboden. De Albatros is enorm blij met deze ontwikkeling, waardoor nu alle opvang en scholing voor kinderen van nul tot twaalf jaar vanonder één dak wordt aangeboden.

Wat goed is komt snel wordt er wel eens gezegd en zo voelt deze stap dan ook. Sinds de start van de samenwerking tussen Kinderopvang Hof van Twente en de Albatros in februari van dit jaar ervaren beide partijen de meerwaarde van samen faciliteiten, kennis en ervaring delen. De stap om die samenwerking nog verder vorm te geven door ook kinderdagopvang op de Albatros aan te bieden voelt dan ook allogo-opvangs heel logisch.

Om de opvang voor nul tot vierjarigen mogelijk te maken heeft er een verbouwing plaatsgevonden op school. De kinderen die naar de opvang gaan hebben daardoor een omgeving die voldoet aan alle wettelijke eisen, terwijl ze toch deel uitmaken van het geheel.

Ben je nieuwsgierig en wil je wel eens een kijkje komen nemen dan kan dat op de open dag op zaterdag 10 december van 10.30 tot 12.30 uur.