Kanjer
Groepen
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Kleuterkriebels op de Albatros

Vorig schooljaar organiseerde de Albatros met veel succes maandelijks een kleuterkriebel ochtend voor kinderen van 3 die niet kunnen wachten om de basisschool te ontdekken. De ochtenden bleken een schot in de roos. Kinderen en ouders konden vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennismaken met de basisschool en daar is veelvuldig en enthousiast gebruik van gemaakt. Ook de kleuters vonden het erg leuk om af en toe een groep kinderen in hun groep te mogen verwelkomen. Daarom gaat de Albatros dit jaar op herhaling.

Heb jij een kind van 3 jaar en is jouw kind benieuwd hoe het er op school aan toe gaat? Dan zijn jullie van harte welkom om op woensdag 23 november van 11.15 tot 12.15 uur op een leuke manier kennis te komen maken met de basisschool.

Jouw kind mag een uurtje meedraaien in de kleutergroep en samen met de kleuters spelen, leren en ontdekken. Ondertussen kun je zelf samen met andere ouders genieten van een kop koffie of thee. Je kind krijgt alle ruimte om te onderzoeken wat school nu eigenlijk is terwijl jij lekker dichtbij bent. Dus ook kinderen die het nog best een beetje spannend vinden kunnen zo op een veilige manier op onderzoek uit.

De kleuterkriebel ochtenden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Dus heb je een nieuwsgierig kind, of ben je zelf nieuwsgierig dan heten ze je bij de Albatros van harte welkom. Komt 23 november niet goed uit voor jou, dan kun ook op 7 december, 25 januari, 8 februari, 22 maart en 5 april.

kalender