Kanjer
Groepen
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Nieuwe ruimtes kinderopvang

Het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar heeft in de afgelopen maand een andere inrichting gekregen. Er is gekozen om nieuwe speelhoeken te creeeren. Zo is er een mooie chill- en leeshoek gekomen. De huishoek heeft een nieuwe plek gekregen. De jongens genieten van de autohoek en de treinbaan. Een mooi en gezellig werkplekje is er gekomen dicht in de buurt van de leidster, die een baby aan het voeden is op de bank. Barbara, Diantha, Elif en Reggie ontmoeten jullie graag.

We zijn met de Peutergroep en de Buitenschoolse opvanggroep verhuisd naar ieder een eigen groep en bij beide zijn het supermooie ruimtes geworden waar de peuters en de kinderen van de buitenschoolse opvang heerlijk kunnen spelen.

De peuters zijn nu van harte welkom in het voormalige ‘hoekenlokaal’ aan de andere zijde van het schoolgebouw naast de kleuters. Lydia en Lieke kunnen niet wachten om jullie daar te begroeten en ook om af en toe samen met groep 1 leuke activiteiten te gaan doen.

De peuters van de combi-peutergroep hebben een lokaal dicht bij het kdv. Deze gaat van start op 6 januari en zal ook draaien op de woensdagmorgen. Het is een peuteropvanggroep waar het ontwikkelingsgericht werken centraal staat. Naomi zal er op de ochtenden werken en Lieke op de middag.

Vanaf maandag zijn de kinderen van de buitenschoolse opvang van harte welkom in de nieuwe BSO-ruimte annex theaterruimte. De BSO groep kan hiermee groeien naar 22 kinderen. Daar kunnen zowel de kinderen van de voorschoolse opvang als de kinderen van de naschoolse opvang heerlijk spelen in de huishoek, bouwen op de bouwmat, met auto’s in de autohoek spelen, knutselen aan de mooie BSO-tafel of chillen in de leeshoek en op de bank! Linsy is naast pedagogisch medewerkster bij de BSO ook aan basisschool de Albatros als onderwijsassistent verbonden. Hierdoor is zij voor vele kinderen een vertrouwd gezicht en kunnen we optimaal aansluiten bij het aanbod van het onderwijs. Linsy, Adele, Lydia of Naomi ontvangen jullie hier graag.

Aan de locatie is een pedagogisch beleidsmedewerker en coach verbonden. Haar naam is Marga van der Veen. Marga komt regelmatig op de groepen om het pedagogisch aanbod en klimaat te observeren en de leidsters te coachen.