Kanjer
Groepen
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Wat gebeurt er bij de Albatros?

Dat zal menigeen zich al afgevraagd hebben. Rood/witte linten sieren het plein, hekwerk en planten zijn verwijderd en grote graafmachines rijden op de plek waar normaal gesproken kinderen spelen. Ouders met kinderen die passeren merken dat er even moet worden gestopt omdat hun kinderen vol interesse staan te kijken.

Wat er gebeurt? Het voetbalveld van de Albatros was na intensief gebruik wel toe aan een opknapbeurt en daar is nu een begin mee gemaakt. En als er dan toch groot materieel op het plein moet komen, dan is het wel handig om gelijk ook maar het zand onder de speeltoestellen weg te halen en er nieuw, schoon zand onder te doen.

Tot aan de zomervakantie kan er niet gevoetbald worden op het veld, om zo het nieuwe gras de tijd te geven om goed aan te slaan en te groeien. Gelukkig is dat geen probleem als je zo’n mooi en ruim plein hebt als de Albatros. Er werd al snel een nieuwe plek gevonden voor de voetbalwedstrijden. En ondertussen kijken de kinderen in de pauze graag naar de werkzaamheden en doen ze inspiratie op voor later. Kraanmachinist is ineens een heel populair beroep onder de jongste leerlingen van de Albatros.